Teeltbegeleiding

Inova Fruit adviseert onder andere over planten, snoei, bemesting, bestuiving, ziekten en plagen.
Met onze adviezen kunnen telers de nodige maatregelen nemen voor het hoogste rendement.
Wij delen onze kennis graag. Daarom geven wij voorlichting en staan we telers op allerlei manieren bij.

Kwaliteit Handboek

Inova Fruit ontwikkelde een handboek voor telers, omdat telers in hoge mate bijdragen aan een succesvolle oogst. In het handboek staat hoe het beste rendement te halen is uit het speciale merkconcept. Alles wat komt kijken bij het telen en vermarkten van kwalitatief goede, smaakvolle en duurzame Junami appels komt aan de orde in het handboek. Zo zijn we samen met telers in staat om een perfecte smaak en hoge kwaliteit te waarborgen. Supermarkten en AGF-specialisten zijn zo verzekerd van hoge kwaliteit.

Bomen

Het juiste plantmateriaal is belangrijk voor het behalen van een maximaal bedrijfsrendement. Inova Fruit is met de producerende boomkwekers richtlijnen overeengekomen waaraan het plantmateriaal moet voldoen.

 

De Richtlijnen Boomkwaliteit, V.V.F.N. Voorwaarden (Voorwaarden Vruchtbomen aan Fruittelers in Nederland) en de Prijs- en leveringscondities zijn bij ons opvraagbaar.

 

Bomen zijn beschikbaar via de boomkwekers van Inova Fruit. Bent u fruitteler en wilt u bomen bestellen van Junami? Dan kunt u de contactlijst met producerende boomkwekers bij ons opvragen. Kijk op de contactpagina.